PRESENTACIÓ DEL BLOC


 
El bloc que us presentem “Aprendre a llegir i escriure” pretén donar a conèixer recursos de la web dirigits a l’ensenyament i aprenentatge de la lecto-escripturaa. Com podreu observar si hi doneu un cop d’ull, hem posat especial èmfasi a materials adreçats a ajudar als alumnes amb trastorns específics en el desenvolupament d’aquesta capacitat.
 
Aquest bloc, a més de ser un punt de trobada de diversos materials que hem recollit de diferents webs, vol difondre nous materials i recursos que hem creat al llarg d’aquests anys de recerca com a grup de treball. 
 
Us animem a buscar allò que necessiteu, a compartir la vostra experiència amb nosaltres i a suggerir-nos propostes de millora. La nostra vivència ens afirma que la tasca compartida ens enriqueix.
 
Pel que fa al funcionalment del bloc us recomanem que per un aprofitament òptim del nostre bloc, cerqueu allò que necessiteu a través de les etiquetes que hem creat. Podeu trobar les etiquetes a la banda dreta de la pantalla. Hem tingut molta cura en la seva nomenclatura de manera que en cadascuna d’elles hi ha seleccionats diferents materials i recursos dirigits a una àrea molt concreta de la lecto-escriptura. Així doncs, podeu trobar des d’eines dirigides a la consciència fonològica fins a altres dedicades a la grafomotricitat o l’ortografia, passant per estratègies metodològiques per a mestres.
 
L’esperança dipositada en què aquesta eina sigui útil per a tots els mestres ens anima a continuar cercant i aportant noves activitats per tal de donar resposta als nostres alumnes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada