dimecres, 7 de novembre del 2012

PETITS TEXTOS DE COMPRENSIÓ LECTORA

A continuació trobareu tres documents creats per l'escola Agnés Armengol que recullen diferents exercicis  de comprensió lectora força significatius, ja que impliquen l'alumne en situacions de la vida diària.

Cada un d'aquests documents va adreçat a un cicle de l'educació primària:

- Comprensió lectora Cicle Inicial. Fes clic aquí per accedir-hi.

- Comprensió lectora Cicle Mitjà. Fes clic aquí per accedir-hi.

- Comprensió lectora Cicle Superior. Fes clic aquí per accedir-hi.

8 comentaris:

  1. Un feina estupenda i molt pràctica. Moltíssimes gràcies,

    ResponElimina
  2. Molt bona feina. Gràcies per compartir tots aquests recursos. Farem servir alguns dels vostres exercicis per avaluar les competències bàsiques al cicle supeior.
    En un dels textos: Un passeig per la història hi ha un petit error, la primera imatge correspon a l'aqüeducte de Tarragona i als noms que proposeu per classificar no hi és, hi ha el Pont romà d'Alcàntara.

    ResponElimina
  3. gràcies, m'agradaria si poguessis adjuntar feines que es treballen a segon de primària especificament....., gràcies!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Un material de primera, per treballar la comprensió escrita a tots els cicles,molt bon material, gràcies per compartir-lo, segur que en faig un molt bon ús.

    ResponElimina
  5. Gràcies per compartir aquests recursos. És bo q la comprensió lectora, q imparteixo com una extraescolar, no sigui una activitat feixuga pels nens.

    ResponElimina